Tag: 上海后花园KOZ

Posted in tjgaqujgkegi

Cube House / LSS

first_img “COPY” LSS BLDG Photographs:  Christopher Payne, Esto Manufacturers Brands with products used in this architecture project “COPY” 2014 Cube House / LSSSave this projectSaveCube House / LSS United States Structural Engineer: ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/899377/cube-house-lss Clipboard Cube House / LSS Lead Architects: Country:United StatesMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Christopher Payne, EstoRecommended ProductsWoodLunawoodThermowood FacadesEnclosures / Double Skin FacadesRodecaRound Facade at Omnisport Arena ApeldoornEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreMetallicsStudcoWall Stop Ends – EzyCapText description provided by the architects. The site is part of an unpredictable and delicate natural ecosystem on Moriches Bay, exposed to both heavy wind gusts, and ocean and bay tides that frequently flood the site. Successive storms had irreparably damaged the site’s existing, nonconforming 800 square foot shack and deck.Save this picture!Axonometry DiagramProgramThe Clients asked for a house to serve as a beach retreat for a multi-generational family. In order to accommodate the extended family, we designed a house with generous public spaces for entertaining, intimate spaces for retreat and privacy, a master suite for grandparents, a second master suite for parents, and bunk rooms for the grandchildren. Located in a zone, the new structure was required to be 11 feet above grade. The existing footprint could not be increased, resulting in a building volume of 36,000 ft3, a 40ft x 30ft x 30ft cube. Within this volume are conditioned spaces (a maximum of 2,400 square feet), decks and mechanical equipment. Save this picture!© Christopher Payne, EstoDesign SolutionConceived of as a floating cube perched on timber piles, hovering over the wetlands, the house is a deceivingly simple platonic mass that conceals a complex multi-level dwelling and exterior spaces within its volume. The approach is a wrapping boardwalk that rises to the elevated entrance cut into the surface of the cube. The project embraces the tension between the floating form of the house with the grounded raw concrete box containing the septic system and planted with a garden of native plants.Save this picture!© Christopher Payne, EstoThe façade is a playful composition of carefully located openings that obscure the scale of the building and highlight scenic views out to the surrounding water. The design has four split levels, allowing each zone of the house to have a distinct spatial experience. Within, there are intimate spaces for retreat and privacy, as well as open loft-like spaces for entertaining. The central stair divides the house into two sides. To the north, public gathering spaces overlook the bay. To the south, private bedroom spaces have views of the ocean.Save this picture!© Christopher Payne, EstoSave this picture!First Floor PlanSave this picture!© Christopher Payne, EstoGiven the constraints of a modest budget and a challenging site with no infrastructure, the house represents the concerted effort to combine high design, environmental sensitivity, and economical use of resources. Integral to this was our studio’s design-build project delivery approach. The flexibility of integrated architectural and construction services allowed not only a truer implementation of our design but a more responsive budgeting and value engineering process that allowed the project to be delivered under budget.Save this picture!© Christopher Payne, EstoProject gallerySee allShow lessDrawings by Tchoban, Holl, and Calatrava Among Stunning Entries for the First Athens…Architecture NewsA First Look at Kengo Kuma’s New V&A DundeeArchitecture News Share Manufacturers: Lynbrook Glass, Michael Daniel Metal Design, Studio Bertjan Pot ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/899377/cube-house-lss Clipboard ArchDaily Environmental Consultants: Area:  2600 ft² Year Completion year of this architecture project Save this picture!© Christopher Payne, Esto+ 15Curated by Fernanda Castro Share Morgan Hare, Vivian Hsu Year:  Projects Blue Sky Design Architects: Leroy Street Studio Area Area of this architecture project Construction Manager: CopyHouses•United States Houses First Coastal Corporation Photographs CopyAbout this officeLeroy Street StudioOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesUnited StatesPublished on August 16, 2018Cite: “Cube House / LSS” 16 Aug 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceGlass3MSun Control Window Film in MarkthalSinkshansgroheBasin FaucetsPaintSTAC BONDComposite Panel Finishes – MetallicsConcreteKrytonConcrete Hardening – Hard-CemSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE PassivhausLightsLouis PoulsenOutdoor Lighting – Flindt GardenWindowsVEKAWindows – SOFTLINE 70 ADUrban ShadingPunto DesignPavilion – CUBEDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Hinged Door | AlbaWoodHESS TIMBERTimber – GLT BlockGreen FacadesSempergreenLiving Wall – SemperGreenwallMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?立方住宅,目之所及皆蓝色 / LSS是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Continue Reading Cube House / LSS