Tag: 上海后花园CUL

Posted in wcctjqimjaun

House PS / TheHeder Partnership

first_img Houses House PS / TheHeder PartnershipSave this projectSaveHouse PS / TheHeder Partnership Photographs CopyAbout this officeTheHeder PartnershipOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesDabasHousesEven Yehuda3D ModelingIsraelPublished on February 12, 2011Cite: “House PS / TheHeder Partnership” 12 Feb 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardWindowsMitrexSolar WindowAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesBulbs / SpotsCocowebLighting – Compact Gallery White TracklightConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSealantsEffisusCrossing Perforations on RoofsWall / Ceiling LightsLouis PoulsenLamp – LP RiplsTiles / Mosaic / GresiteMargresPorcelain Tiles – Linea CosmosWood Boards / HPL PanelsInvestwoodValchromat Panels for Interior DesignWindowspanoramah!®ah! MotorisationHingesSaliceHinges – PactaDrawers / Filing Cabinets / ShelvesBeneStorage Partition – PORTS StorageMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?PS建筑 / TheHeder Partnership是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream House PS / TheHeder Partnership ArchDaily 2008 Projects “COPY” CopyHouses•Even Yehuda, Israel Architects: TheHeder Partnership Area Area of this architecture project Israel Area:  400 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/109809/house-ps-theheder-partnership Clipboard Save this picture!© Amit Geron+ 27 Share Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/109809/house-ps-theheder-partnership Clipboard Photographs:  Amit Geron Text description provided by the architects. House PS is the result of an ongoing investigation of the courtyard house typology with all its Mediterranean connotations of climate, shade and intimacy. In this house, the courtyard is designed in section rather than in plan. Placed above the lower ground floor and below the bedrooms of the upper floor, the courtyard is shaded from the hot summer sun. This central, shaded exterior room is a natural extension of the interior spaces of the house. Save this picture!Recommended ProductsEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAEnclosures / Double Skin FacadesRodecaRound Facade at Omnisport Arena ApeldoornThe house is in a typically suburban context, but the plot itself is an irregular “L” shape stretching between two streets creating 2 entrances. The southern family entrance is located under a cantilevered canopy and along a path leading towards the central courtyard. The northern formal entrance is through the double volume entrance hall and only then is the central courtyard revealed. The house is situated between 2 gardens – a lower south garden with swimming pool and the upper east winter garden. Save this picture!© Amit GeronThe proportions of the house are regulated by the golden section and Le Corbusier’s modular. This investigation determines the dimensions in plan and in section and is revealed in the windows and bespoke timberwork. The house is built over 3 different floor plates. The lower level is a long rectangle including a large playroom that opens out onto the lower garden and swimming pool. The ground floor is an “L” shaped plan including the entrance lobby, living room, dining room and kitchen and folds around the central courtyard. The top floor is “U” shaped in plan around a central narrow void with a family room in the middle and bedrooms on either side. Save this picture!Within the intimate internal courtyard, the openings are large and generous and allow for interior and exterior spaces to merge. In contrast to this, the windows on the exterior walls are sheltered and controlled creating a tough protective shell. Save this picture!© Amit GeronThe interior spaces slowly reveal themselves along the carefully organized route starting from the lower ground floor up through the house and ending in a hidden curved staircase leading up to a private roof garden and meditation space. Save this picture!© Amit GeronConcealed skylights above the staircase provide soft reflected light that highlights the pure white surfaces. These skylights also open to provide for the natural ventilation of the interior spaces. The white minimalist interior is further enhanced by the cool grey bespoke furniture. The starkly reduced pallet creates a quiet, intimate home colored by the family’s active lifestyle.Project gallerySee allShow lessBOOM CommunityArticlesAD Round Up: Hotels Part VIArticles Share “COPY”last_img read more

Continue Reading House PS / TheHeder Partnership