Tag: 上海后花园ALY

Posted in jaymlgfdbqit

Residence Zoetermeer / Maxim Winkelaar Architects

first_img 2013 Projects Year:  Residence Zoetermeer / Maxim Winkelaar Architects “COPY” Photographs:  Courtesy of Maxim Winkelaar Architects & ©NelisSave this picture!Courtesy of Maxim Winkelaar Architects & ©NelisText description provided by the architects. The original house, built in 1999 has undergone a complete transformation. The original house consisted of vertical rectangular volumes with three floors. Attached to the volume was slanted covering of combined glass and copper cladding. This lead to unacceptable leakage and an unacceptable climate right from the original completion. The owners patiently tried to live with these shortcomings for a few years but eventually decided that the solution would be to remodel their house. The technical qualities of the main volume were excellent so that with some adjustments they could be maintained and implemented into the new design. Save this picture!Courtesy of Maxim Winkelaar Architects & ©NelisWe created a design of interlocking lines and volumes. Each of the four facades have individual characteristics that have been achieved with the use of inward and outward projecting masses and shapes. Examples of these techniques can are clearly visible in the loggia of the living room located on the first floor and the expansion of the kitchen which has a balcony. The facades are a combination of white plaster work and ‘Keralit’ timber look. The shapes and curves in the facades ensure coherence in the design and presents a playful effect. Save this picture!Courtesy of Maxim Winkelaar Architects & ©NelisThe living room has been created on the first floor so that the view of the lake in the vicinity can be even enjoyed to full extent. The living room is equipped with a large gas fire place which separates the room into a sitting area and television area. The first floor also houses a pantry, a study and a playroom for the children. The master bedroom is equipped with an en-suite bathroom and dressing room which are situated, next to the entrance hall and the kitchen on the ground floor. On the second floor there are two additional bedrooms and a bathroom. Save this picture!Courtesy of Maxim Winkelaar Architects & ©NelisWith the new building additions, the house is increased by 75 m2. Solar panels have been implemented onto the flat roof and because of the high parapet they are not visible from the street level. Save this picture!First Floor PlanProject gallerySee allShow lesseVolo 2014 Skyscraper CompetitionEventPassion House M1 / Arhitekt 11Selected Projects Share CopyHouses•Zoetermeer, The Netherlands 2013 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/418735/residence-zoetermeer-maxim-winkelaar-architects Clipboard Save this picture!Courtesy of Maxim Winkelaar Architects & ©Nelis+ 16 Share Year:  CopyAbout this officeMaxim Winkelaar ArchitectsOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesZoetermeerHousesThe NetherlandsPublished on August 21, 2013Cite: “Residence Zoetermeer / Maxim Winkelaar Architects” 21 Aug 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogShowershansgroheShower MixersVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ Abstract EarthPartitionsSkyfoldMarkerboard Finish for Folding WallsPanels / Prefabricated AssembliesKingspan Insulated PanelsInsulated Wall Panels – Designwall R-seriesWoodBruagRoom Acoustics – Interior Cladding PanelsEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMBricksNelissenSpecial Bricks – Slips and HalvesCeramicsTerrealTerracotta cladding in Le TrèfleEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEASideboardsUSMLow Shelving – HallerTable LampsLeds-C4Lighting – ElampMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream The Netherlands Photographs ArchDaily Houses Residence Zoetermeer / Maxim Winkelaar ArchitectsSave this projectSaveResidence Zoetermeer / Maxim Winkelaar Architects “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/418735/residence-zoetermeer-maxim-winkelaar-architects Clipboard Area:  523 m² Area:  523 m² Year Completion year of this architecture project Architects: Maxim Winkelaar Architects Area Area of this architecture projectlast_img read more

Continue Reading Residence Zoetermeer / Maxim Winkelaar Architects