Tag: 上海儿童乐园哪里比较好玩

Posted in lmpezbqaxtxt

Villa K / Paul de Ruiter Architects

first_img Projects “COPY” CopyHouses•Germany ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/777112/villa-k-paul-de-ruiter-architects Clipboard Germany Architects: Paul de Ruiter Architects Area Area of this architecture project ArchDaily Houses Save this picture!© Pieters Kers & Patrick Voigt+ 21Curated by Fernanda Castro Share Villa K / Paul de Ruiter ArchitectsSave this projectSaveVilla K / Paul de Ruiter Architects Villa K / Paul de Ruiter Architects Products used in this ProjectWindowspanoramah!®ah!60 – PerformanceProject Architect:Paul de RuiterProject Team:Willem Jan LandmanAdvice Construction:Van RossumCountry:GermanyMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Pieters Kers & Patrick VoigtText description provided by the architects. Villa K, located in Thüringen, is the first German project for Paul de Ruiter Architects. The realization of a sustainable villa, discrete and integrated in the natural environment, was the wish of the client. The result is a straightforward, but innovative residence built from only glass, steel and concrete.Save this picture!© Pieters Kers & Patrick VoigtLiving Space The sustainable house is oriented towards the south, this is where the living- and bedrooms are situated. A glass façade, stretching from roof to floor, demarcates the living areas. The glass façade, without disruptions such as windows or outdoor sun blinds, reflects nothing but the air and offers amazing views over the valley. Around the living area a U-shaped terrace is situated. The middle of the terrace is crossed by a partly indoor patio and a pool that seems to float above the hill. Through the addition of a lifting platform across the pool, the terrace visually appears to continue. This platform can be pulled up when deciding to go for a swim. Around the terrace a garden is arranged with vegetable crops and fruit trees, through which the owner is able to harvest his own yield on this special location up in the mountains.Save this picture!Ground Floor PlanUnity with the Mountain Scenery The entrance, technical areas, pantry, hunting room and garage with room for six cars are located on the north side, moved into the slope of the mountain.  The complete roof structure of the villa is covered with moss and sedum. This reduces the cooling load and seen from a higher situated area, this green roof makes the villa to blend into the natural environment due.  Above the garage and the entrance solar cells are placed, directed to the south to provide the villa with energy.Save this picture!© Pieters Kers & Patrick VoigtEnergy EfficientA climatologically interesting and sustainable situation is created  through the orientation towards the south and by placing a large part of the house into the mountain slope. The south side receives large amounts of sunlight and warmth, while the ‘subterranean’ part  of the house contains cold air. A heat exchanger implemented in the villa collects this warm and cold air and transports it to the heat pump. The heat pump stores cold air to cool in the summer and saves warm air to heat the house during winter times. This system is connected to a cooling ceiling and underfloor heating, which guarantees a comfortable living climate every day of the year. A delicate and completely computerized computer system steers these stainable heating and cooling systems.Save this picture!© Pieters Kers & Patrick VoigtOriginally published on November 14, 2015Project gallerySee allShow lessNew Access to Gironella’s Historic Center / Carles EnrichSelected ProjectsSociety Hotel Bingen / Waechter ArchitectureSelected Projects Share Photographs 2014 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/777112/villa-k-paul-de-ruiter-architects Clipboard Year:  Manufacturers: GIRA, panoramah!® Products translation missing: en-US.post.svg.material_description “COPY” Photographs:  Pieters Kers & Patrick Voigt Manufacturers Brands with products used in this architecture project Area:  248 m² Year Completion year of this architecture project CopyAbout this officePaul de Ruiter ArchitectsOfficeFollowProductsGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesIcebergOn FacebookGermanyPublished on November 02, 2019Cite: “Villa K / Paul de Ruiter Architects” 02 Nov 2019. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – CopperIn architectureSikaBuilding Envelope SystemsExterior DeckingLunawoodThermowood DeckingMembranesEffisusFaçade Protection – Breather+Metal PanelsPure + FreeFormCustom Metal Cladding – Legacy Fund 1 BuildingWood Boards / HPL PanelsInvestwoodWood Fiber Partition Walls – ValchromatDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Vertical Pivot Door | BrezzaSkylightsFAKROEnergy-efficient roof window FTT ThermoToilets / BidetsBritexToilets – Accessible Centurion PanMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?K别墅 / Paul de Ruiter Architects是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Continue Reading Villa K / Paul de Ruiter Architects